Welkom bij Golfschool Gent !

Openingsuren tijdens de Corona (zie website voor de "course conditions")

Maandag: 13u tot 18u
Dinsdag tot Zaterdag 9u tot 21u  
Zondag: 9u tot  20u

Belangrijk : reservatie verplicht via I-Golf voor alle activiteiten

Het secretariaat is geopend op maandag van 13h00 tot 17:30 en van din-vrij van 9h00 tot 17h30 en
                            zat-zon van 10h00 tot 17h30

Laureaten 2020 Golfschool Gent

Man of the year                        Henk De Corte
Lady of the year                       Dominiek Mazure
Senior of the year                    Dirk Cornelis
Matchplay champion ladies    Lieve De Jongh
Stroke play champion ladies  Lieve De Jongh
Matchplay champion men       Karsten Habay
Strokeplay champion men      Thomas De Rycke
Senior champion heren           Henk De Corte
Senior champion dames         Lieve De Jongh
Junior of the year                    Arne Muys
Rooky of the year                    Bazil Stofferis

 

Laureaten Kids Golf Vlaanderen 2019
                         

De Jeugdcommissie is bijzonder fier te mogen melden dat: Golfschool Gent zich voor 2020 een "kindvriendelijke club" mag noemen met het behalen van het VVG BIRDIE & RABBIT label.

De Vlaamse Golffederatie kent dit kwaliteitslabel toe aan clubs die voldoen aan bepaalde voorwaarden en vooropgestelde normen gestaafd door een recreatief jeugdbeleidsplan.

Golfschool Gent zet de laatste jaren fors in op de jeugd en er werden door de jeugdcommissie tal van inspanningen geleverd om de basis te leggen voor een sterke jeugdwerking.

Het Jeugdsportfonds is een project van de Vlaamse Golffederatie in samenwerking met de Vlaamse Gemeenschap en Bloso met als doelstelling de kwaliteit van de jeugdwerking binnen de clubs te verhogen en verder professioneel uit te bouwen. Daarbij is er bijzondere aandacht voor de verhoging van de sportparticipatie van de jeugd. In dit project worden de clubs o.a. gestimuleerd tot het organiseren van of deelnemen aan specifieke golf activiteiten.

Het Birdie-label bekroont een kindvriendelijke club met een kwaliteitsvolle, recreatieve jeugdwerking.

Het behalen van dit Birdie-label sterkt ons in onze werking en motiveert ons om deze verder uit te bouwen zodat zowel de recreatieve junior als de meer competitief gerichte junior zich thuis- en gesteund voelt in Golfschool Gent.

Alle dank gaat hierbij naar onze Jeugdverantwoordelijken (Jan de Mulder en Frank Mangelschots)  en het jeugdteam voor de geleverde inspanningen.

Reeds 10 jaar reikt GV kwaliteitslabels uit binnen het jeugdsportfonds. Dit jaar behaalden 18 clubs een Rabbit label (promo club), 13 clubs een Birdie label (Kindvriendelijke club) en 3 clubs een Eagle label (Topjeugd). 9 clubs behaalden geen label maar kregen wel financiële ondersteuning aangezien zij voldeden aan de instapcriteria van het jeugdsportfonds. Ontdek hier welke clubs wat behaalden in 2019.

De volgende clubs behaalden volgende labels:

De 18 Rabbit labels:

Antwerp Golfschool, G.C. Beveren, Brabantse Golf, Flanders Nippon G.&B.C. Hasselt, Golfschool Gent, Ieper Open Golf, G.C. Kampenhout, R. Keerbergen G.C., Koksijde Golf Ter Hille, Millennium Golf, G&C.C. Oudenaarde, Golf Puyenbroeck, Rinkven G.C., Spiegelven, Ternesse G&C.C., Waregem Golf, Winge G.&C.C., G.C. Witbos

De 13 Birdie labels:

G.C. Beveren, Brabantse Golf, Damme G.&C.C., Golfschool Gent, Ieper Open Golf, G.C. Kampenhout, R. Keerbergen G.C., Koksijde Golf Ter Hille, G&C.C. De Palingbeek, Golf Puyenbroeck, Rinkven G.C., Ternesse G&C.C., Waregem Golf

De 3 Eagle labels:

G.C. Kampenhout, Rinkven G.C. en Waregem Golf

BELANGRIJKE INTERCUB INFO voor DAMES en HEREN

 Indoor Golf - Swinganalyser